com.along

MODERN DESIGN OCH FUNKTIONALITET

Moderna arbetsplatser ställer stora krav på flexibilitet. Kontor omdisponeras, växer eller krymper i takt med att verksamheten förändras. Com.along är en serie nedföringsstavar, stubbar och paneler som kan placeras nästan var som helst för att ge varje arbetsplats tillgång till precis de uttag som behövs. Praktiskt, nära och bekvämt.

Den moderna, stilrena designen förhöjer varje miljö. Välj mellan natureloxerad eller vitlackerad aluminium. Uttagen är svarta, grå eller vita. Frontlocket finns som standard i svart, grått och vitt utförande och är givetvis tillverkad i miljövänlig plast.

Com.along levereras i valfri längd och bestyckas helt enligt dina önskemål- du väljer önskad längd, anslutning samt typ av uttag. Vid behov kompletterar du uttagen – snabbt och enkelt med några få handgrepp. Sätt Com.along på plats med hjälp av stora och små fötter, ställbara fästen och olika takanslutningar.

Kombinera med DWP installationsskena. Med Com.along serien tillsammans med DWP installationskena, monterad i tak eller golv, kan du bygga upp arbetsplatser helt fritt och flexibelt i rummet. Com.along ansluts till skenan med flexslang som ger ett mycket stort ”täckningsområde”. Com.along kan naturligtvis kombineras med en traditionell installation.

 

Uttagsstavar Com.along

LADDA HEM OCH LÄS MER

Broschyr Comalong

E.L. System AB  |  Box 36108  |  400 13 Göteborg