EL System

Om oss

EL System är det personliga säljföretaget med filosofin att alltid leverera kvalité med hög service.

Vår styrka ligger i det personliga

Vi på EL System är ett säljföretag som värderar hög kvalitet och god service. Vi är övertygade att nöjda kunder är trogna kunder, och vår målsättning är alltid att överträffa våra kunders förväntningar. 

Vi har hela Sverige som arbetsplats och med representanter i Stockholm, Göteborg och Malmö är vi redo att erbjuda kvalité och kompetens i kundens närhet.

Sedan vi grundades 2007 har vi haft en stark inriktning på kanalisation för kontor och fastigheter. Med tiden har vi utökat vår produktportfölj och utvecklat en innovativ systemlösning för Individuell Mätning & Debitering (IMD) av el, vatten och temperatur. Vi har valt att kalla det EL-Online, och vi är stolta över att kunna erbjuda denna lösning till våra kunder.

Vårt team består av erfarna och engagerade medarbetare som alltid strävar efter att leverera det bästa resultatet för våra kunder. Vi är passionerade över vårt arbete och vi är stolta över att ha byggt upp ett starkt rykte i branschen för vårt dedikerade arbete och vår höga kvalitetsstandard. Vi ser fram emot att samarbeta med er för att hitta den bästa lösningen för just ert projekt!

Det personliga säljföretaget

Alltid hos
EL System

Kunskap

EL System har tillsammans med sina leverantörer en bred kunskap inom kanalisation och mätsystem som vi mer än gärna delar med oss av. Detta skapar ett nära samarbete med våra kunder och ger oss möjligheten att erbjuda kostnadseffektiva lösningar som är anpassade efter deras specifika behov.

Flexibilitet

Flexibilitet är en nyckelkomponent i vår verksamhet. Vi är medvetna om att standardprodukter inte alltid uppfyller våra kunders specifika önskemål och därför erbjuder vi anpassning av befintliga produkter eller till och med nyutveckling baserat på en kunds idé. Vårt mål är att möta marknadens krav och att överträffa våra kunders förväntningar.

Kvalitet

För oss är kvalitet avgörande och ett ord som finns med i allt vi gör - från det första kontakt till leverans av den färdiga produkten. Kvalitet innefattar så mycket mer än bara produkten själv, och vårt mål är att alla våra kunder ska känna att vi håller en hög kvalitet genom hela processen. Vi arbetar aktivt med att upprätthålla våra höga kvalitetsstandarder och säkerställa att våra kunder alltid är nöjda med våra produkter, tjänster och vår service.

el-online_v2 logo
Mätsystem för
bostäder och fastigheter
väggkanaler, golvboxar, golvuttag
spindel 60 logo
gedigen KANAL
FÖR KRÄVANDE MILJÖER